Aan de slag met ActiveCampaign? Goed idee! Ontdek in het on demand webinar waarom

Datum Online Masterclass:
Op jouw moment en tijdstip

  Vraag je je af of ActiveCampaign iets voor jou is?

  Wil je weten of je van Mailchimp of Mailblue, over moet stappen op ActiveCampaign?

  Wil je weten wat het verschil is tussen MailBlue en ActiveCampaign?

  Wil je je e-mailmarketing persoonlijker maken?

  Wil je weten wat je met ActiveCampaign kunt doen, zodat je marketing effectiever is?

  Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er nog meer mogelijk is?

Kom er vandaag nog achter met dit On Demand webinar.

Schrijf je in en bekijk DIRECT het webinar.

Voor wie is dit gratis webinar bedoeld?

yvonne ruckert

In dit on demand webinar

neem ik je mee in de basis van e-mailmarketing. Ik laat je zien hoe de back-end van Active Campaign er uit ziet, hoe makkelijk je er mee kunt werken en waarom Active Campaign de beste keuze is voor jouw bedrijf. Ik verkoop je niks in dit webinar, maar mocht je ActiveCampaign vrijblijvend willen proberen, dan kan je dat via ons doen. Veel kijkplezier! 

Ik twijfelde tussen het gebruik van MailBlue en Active Campaign. Mij was vaker verteld dat MailBlue Nederlands was en dus de meest logische keuze voor mijn bedrijf. Na het kijken van het webinar weet ik dat dit onzin is en dat er geen verschil bestaat tussen ActiveCampaign en heb ik met veel plezier voor ActiveCampaign en de extra service van Yvonne en haar team gekozen.

Johanneke von Eije

Eigenaar Bureau YO!

Yvonne heeft een fijne ‘no-nonsense’ manier van uitleggen. Zij is voor mij DE expert op het gebied van Active Campaign en steeds als ik in haar programma duik leer ik weer wat nieuws. Ook het feit dat ze ‘bovenop’ nieuwe ontwikkelingen vanuit Active Campaign zit en deze met haar community zal delen, was voor mij een belangrijke reden om voor haar programma te kiezen. Ik ben heel dankbaar voor de moeite die Yvonne heeft genomen om al haar kennis te delen in een online programma en kijk uit naar wat ze me met haar programma ook in de toekomst nog gaat leren.

Wendy van den Bresselaar

onlineacademiebouwen.nl