Testimonials: Wat anderen vinden

Yvonne is superfijn om mee te werken en een echte pro in ActiveCampaign.
Door haar heb ik totaal geen omkijken meer naar mijn e-mailmarketingprocessen.
Dat geeft enorm veel rust en focus in mijn business.

Wendy Kerssens

www.wendykerssens.nl

De combinatie van haar enorme inhoudelijke kennis van ActiveCampaign, haar sterk strategisch en analytisch vermogen, maakt dat Yvonne echt een MASTER is als het gaat om ActiveCampaign. De kracht van Yvonne zit hem in het feit dat ze nooit kijkt daar 1 ding, maar naar het grotere geheel, de totale processtroom. En dat alles maakt dat ze 24 karaat goud waard is. Ik kan Yvonne aanraden aan iedereen die klaar is om ActiveCampaign strategisch in te zetten. Iedereen die ziet dat een strategische funnel veel meer is dan het versturen van 5 geautomatiseerde emails!

Angélique Piternella

Share Team Support, Share Business Management

Ik werk nu een tijdje samen met Yvonne en oh boy, this woman knows her game! Ze werkt niet alleen snel en zorgvuldig, waar vele technische VA’s klakkeloos uitvoeren wat je vraagt ze te doen kijkt Yvonne waar nog meer optimalisatie mogelijkheden liggen. Zo fijn om met iemand samen te werken die dit voor je doet!

Kim Buining

www.kimbuining.nl


“De samenwerking met Yvonne startte redelijk aan het begin van mijn (online) bedrijf. Ik zocht ondersteuning op vlak van techniek. Echt een technische topper die haar hand voor techniek niet opdraait. En dat werd Yvonne. Gedreven door een passie voor techniek met een groot analytisch denkvermogen, communicatief sterk, sociaal en een ondernemersmindset. Dat kenmerkt Yvonne. Wat begon als een klein team van 2 groeide in 2,5 jaar uit tot een groot team van 8 personen. Maar Yvonne groeide ook door. Daar hoort afscheid nemen soms ook bij. Yvonne heeft ons in die groeifase enorm geholpen met haar inzet.”

Danielle Leuvering

www.danielleleuvering.nl

Yvonne Ruckert hoort pas kort bij het team, maar ohhhhh wat is zij een waardevolle aanvulling! Als je het hebt over een Expert dan is zij het! Super dankbaar voor hoe je me helpt met alles wat technisch is (aaah alleen al van het woord krijg ik jeuk ) en hoe je meedenkt en écht die ‘everything is figureoutable’ mentaliteit hebt! I love it!

Kim Munnecom

www.kimmunnecom.nl

Het was heel prettig om met Yvonne samen te werken.
Ze is kundig, to-the-point, helder in haar communicatie en heeft een fijne positieve, frisse mindset. Een echte aanrader!
Yvonne heeft voor mij de overhuizing van autorespond naar ActiveCampaign verzorgd.
Toegewijd aan haar werk is ze aan de slag gegaan en heeft goed werk afgeleverd. Ik ben heel tevreden!
Ik heb ervan genoten dat ze als een heuse ‘nerd’ zo dol is op al die technische aspecten waar ik juist helemaal niet goed in ben. Heerlijk:)

Elise Verheul

www.Eliseverheul.nl

Wat voor mij core is in de samenwerking met Yvonne is haar ATTITUDE & EXPERTISE. Ik ken niemand die is zoals haar. Ze is ontzettend professioneel in vele aspecten. Ze is senior om mee samen te werken en een sparring partner die zaken heel concreet kan benoemen en aanpakken. Ik voel me door haar begrepen en gezien. Ze heeft me niet 1x maar wel 100x uit de nesten geholpen. Ze laat je niet in de steek, ze lost het op. Ze is ook de enige die ik ken die in zoveel technieken en methodes thuis is en als ze dat niet is dan zorgt haar gezonde nieuwsgierigheid en haar analytisch brein ervoor dat ze die nieuwe methode in no time beheerst. Ze is ook ontzettend prettig om in het team te hebben, enorm constructief, opbouwend en gefocust om voor jou de beste oplossing te vinden. Samenwerken met Yvonne is een no brainer and must have voor elke ondernemer die zijn bedrijf serieus neemt.

Els Van Laecke

www.elsvanlaecke.com

Ik was op zoek naar meer kennis hoe je een funnel moest opzetten. Ik had al wel ActiveCampaign en dacht dat kan ik wel, maar dit viel toch tegen. ActiveCampaign is de techniek om zaken te kunnen organiseren, en je hebt het nodig om te bereiken wat je wilt. Ik dacht heel simpel: ik heb wat kennis nodig om een funnel op te zetetn, maar het was veel meer. De mindset erachter, de structuur opbouwen en het uitdenken hoe je dat zou kunnen doen. Ik dacht dat mijn issue het funnelbouwen was, maar na een gesprek met Yvonne bleek dat het veel verder ging. Het ging erover wat je uiteindelijk wilt bereiken met die funnel, waar je naartoe wilt. Yvonne heeft goed naar mij geluisterd naar waar ik eigenlijk naar op zoek was en mij aan het denken gezet.

Steven Witkam

www.Networkbooster.nl

Ik twijfelde tussen het gebruik van MailBlue en Active Campaign. Mij was vaker verteld dat MailBlue Nederlands was en dus de meest logische keuze voor mijn bedrijf. Na het kijken van het webinar weet ik dat dit onzin is en dat er geen verschil bestaat tussen ActiveCampaign en heb ik met veel plezier voor ActiveCampaign en de extra service van Yvonne en haar team gekozen.

Johanneke von Eije

www.Bureauyo.com

Yvonne heeft een fijne ‘no-nonsense’ manier van uitleggen. Zij is voor mij DE expert op het gebied van Active Campaign en steeds als ik in haar programma duik leer ik weer wat nieuws. Ook het feit dat ze ‘bovenop’ nieuwe ontwikkelingen vanuit Active Campaign zit en deze met haar community zal delen, was voor mij een belangrijke reden om voor haar programma te kiezen. Ik ben heel dankbaar voor de moeite die Yvonne heeft genomen om al haar kennis te delen in een online programma en kijk uit naar wat ze me met haar programma ook in de toekomst nog gaat leren.

Wendy van den Bresselaar

www.natuurlijkonline.nl

Yvonne is écht een expert en weet alles van Active Campaign en funnels. Haar aanpak is heerlijk professioneel. Zo krijg ik na afloop een video-opname van onze kennissessies, zodat ik alles op mijn gemak terug kan kijken en luisteren. Yvonne is altijd goed voorbereid en enthousiast en bedreven in het bedenken van oplossing

Tanja Cavaljé

www.vlinderss.nl