Gratis

Er is zoveel te leren over ActiveCampaign. Ik heb een aantal tools gemaakt om je het gemakkelijker te maken. Deze tools kun je hieronder gratis downloaden.

Checklist Tools voor online ondernemen

De afgelopen jaren heb ik niet alleen met ActiveCampaign gewerkt, maar ook met heel veel andere tools.

Als online ondernemer staat je regelmatig voor een keuze om een nieuwe tool aan te schaffen.

Ik heb met heel veel tools gewerkt en er nog veel meer uitgeprobeerd. Daardoor weet ik precies welke tools je echt nodig hebt en welke leuk zijn om te hebben en vooral ook welke je vooral niet moet aanschaffen.

Ik heb de beste tools voor je op een rijtje gezet in een checklist. Die kun je hier gratis downloaden.

CSS-document

Ik ben een groot voorstander om de formulieren van ActiveCampaign te gebruiken. Alleen…..

De opmaak van deze formulieren is verschrikkelijk en nauwelijks aan te passen. Hierdoor past het eigenlijk standaard niet bij de rest van je website.

Gelukkig kun je met CSS die opmaak aanzienlijk verbeteren. Voor veel mensen is dit echt abacadabra en hogere wiskunde.

Om je toch te helpen met het opmaken hiervan, heb ik in een document alle CSS codes verzameld die ik gebruik en die ik bij anderen ben tegen gekomen.

Ook leg ik je uit hoe het werkt, zodat het geen hogere wiskunde meer lijst. En ik laat je zien hoe je het kunt toepassen op de formulieren van ActiveCampaign.

Bereken wat de prijs van je product moet zijn

Bereken wat de prijs van je producten moet zijn en hoeveel leads je nodig hebt om je gewenste omzet te behalen.

Veel ondernemers maken de fout dat ze niet weten wat de prijs van hun producten moet zijn.

Zij denken dat ze met een product van € 297 een omzet van
€ 10.000 per maand kunnen behalen.

Of dat ook echt kan, kun je in deze excel sheet berekenen. Dan weet je meteen hoeveel nieuwe leads je iedere maand nodig hebt.

If you don’t pay, you don’t pay attention

Een paar betaalde producten, gewoon omdat ze te waardevol zijn om zonder aandacht te downloaden en dan bij alle andere ongebruikte programma’s op de Shelf Help stapel te belanden.

Daarom vraag ik om een kleine bijdrage voor onderstaande programma’s en producten. In de hoop dat je er dan echt iets mee gaat doen. Ze zijn het waard. Ze kunnen je bedrijf en je leven veranderen.

Tag Bieb

Is het een puinhoop in je ActiveCampaign account? Weet je niet meer welke tags je hebt en waarom mensen die hebben? Ben je het overzicht over je lijsten totaal kwijt? 

Dan is deze Tag Bieb iets voor jou. Met deze excel sheet krijg je weer overzicht over alles wat je in je ActiveCampaign account hebt staan.

Engagement automatiseringen

Yes! Je hebt 2.566 mensen op je lijst staan! Je bent supertrots dat er zoveel mensen in je account zitten….

Alleen qua omzet valt het toch behoorlijk tegen. Bijna niemand van je lijst koopt bij je of opent zelfs maar een e-mail die je trouw iedere week stuurt.

En toch moet je nu je account bij ActiveCampaign upgraden naar 5.000 contacten. Wat natuurlijk fantastisch is, maar ook bijna een verdubbeling van de kosten is.

Is het echt nodig om te upgraden? Of kun je je contacten opschonen zodat je alleen de kwalitatief goede contacten behoudt en alle mensen die toch nooit klant bij je worden en alle free loaders gewoon verwijdert?

Hoe weet je wie wie is? Daar heb je een 2-tal standaard automatiseringen voor in ActiveCampaign. Die kun je zo in je account zetten… Alleen werken die nog niet helemaal goed. Ik heb ze daarom aangepast en uitgebreid met een paar extra automatiseringen. 

Deze helpen je om te bepalen welke contacten je gerust kunt verwijderen, zodat je nog niet hoeft te upgraden.

Evergreen nieuwsbrief automatisering

Het hangt als een molensteen om je nek….

Iedere week weer een nieuwe nieuwsbrief schrijven. Waar ga ik het nu weer over hebben?

Wat moet ik nu weer schrijven waar ik nog niet eerder over geschreven heb…. Ik wil niet dat mensen iedere keer dezelfde informatie krijgen.

Maar hoe zonde is het dat de mensen die later op je lijst komen, niet de voorgaande nieuwsbrieven hebben gekregen. Want de waarde van die e-mails is er niet minder op geworden.

Daar is een oplossing voor: De evergreen nieuwsbrief!

Hierin maak je al je nieuwsbrieven en iedereen die zich aanmeldt voor je e-mails, krijgt automatisch alle e-mails. Nooit meer stressen over nieuwe nieuwsbrieven. Nooit meer waardevolle informatie verloren laten gaan.

Ja maar, HOE dan?

Ooit eens bij een (meerdaagse) seminar geweest waar je heel enthousiast van terug kwam? En dan zit je weer achter je bureau en wil je met alles wat je hebt geleerd aan de slag.

En dan komt de vraag: Ja maar, HOE dan? 

Heel gaaf, al die seminars boordevol met strategieën, maar dan moet je ze nog gaan implementeren. En daar struikelen de meeste ondernemers.

En dat is precies waar ik je mee help in dit e-book (PDF). Met een aantal simpel te implementeren stappen, kun je alle strategieën uitwerken en in je bedrijf opzetten.

Soms heb je net even een klein beetje extra informatie nodig om dat te doen.  

15 Tools om een Winstgevend Online Bedrijf te bouwen

N

Nooit meer keuzestress welke programma's je moet gebruiken

N

Met slechts 7 van deze tools kun je al winstgevend online ondernemen

N

Alle tools kunnen worden gekoppeld

N

De beste tools die hun effectiviteit bewezen hebben

N

Praktische en strategisch informatie om je te helpen keuzes te maken

Geheimen van een goede Strategie en Structuur van tags

‘Help, ik heb zo veel tags dat ik niet meer weet welke tag ik nu moet nemen om de juiste mensen te segmenteren voor de nieuwsbrief!’

Ontdek een paar simpele basisprincipes die ervoor zorgen dat je snel en eenvoudig structuur aanbrengt in je ActiveCampaign account.

boek geheimen structuur strategie van tags

Tips en inspiratie, wekelijks in je inbox 🙂

Gratis, uiteraard 🙂

Iedere week stuur ik een video of een inspirerende e-mail over ActiveCampaign, tools, online ondernemen en e-mailmarketing.

Yvonne Ruckert

Duivekervel 77, Oldenzaal, 7577 CL

Tel.nr: 06-16454591

E-mail: info@yvonneruckert.nl

KvK-nr: 56327668

Disclaimer

De resultaten die je kunt behalen met het implementeren van de technieken en strategieën die Yvonne Ruckert aanbiedt, zijn afhankelijk van een aantal factoren, die per online onderneming verschillen. Yvonne Ruckert is niet verantwoordelijk voor het succes of het gebrek eraan van iedere individuele online ondernemer die de aangeboden technieken en strategieën toepast. Resultaten kunnen per persoon/onderneming verschillen.