Hoeveel leads heb je per maand nodig om je gewenste maandomzet te behalen?

Hoe weet je nu wat de prijs van je producten moet zijn en hoeveel leads je nodig hebt om je gewenste maandomzet te halen?

Het valt me op dat veel ondernemers denken dat ze met een product van € 297 euro een maandomzet van € 10.000 kunnen behalen….

Ik heb een excel sheet gemaakt om je een inzicht te geven hoeveel leads je nodig hebt om die maandomzet te bereiken. 

Hierbij ga ik uit de van standaard conversies die gelden in de online markteling. 

Wil jij ook weten wat de prijs moet zijn en hoeveel leads je dan moet hebben? Vraag dan hier het excel sheet aan en bereken het direct!

×
Je bent bijna klaar...
Je bent bijna klaar...
Geef nog even aan...
waar ik het excel sheet naartoe mag sturen

Dat moet toch lukken, met een product van € 297?

Ze zei; “Ik heb een cursus van € 297. Die ga ik passief verkopen en dan maakt me dat financieel vrij. Dan kan ik de hele wereld rond reizen en af en toe werken vanaf een strand, terwijl mijn product gewoon loopt en verkoopt, helemaal passief. Men zegt dat dat kan.”

Ik vraag me dan af: WIE? Wie zegt dat dat kan? Laat me je vertellen waarom dat echt niet zo werkt.

Ondernemen is een ‘numbers’ game. Laten we even uitrekenen hoeveel cursussen van € 297 je moet verkopen om € 10.000 per maand te genereren: dat zijn 34 cursussen per maand.

Die sales komen van leads, leads die jouw advertenties zien. Ongeveer 1% van je leads koopt ook daadwerkelijk je cursus, dat zijn de cijfers.

Hoeveel leads heb je dan nodig om dit te realiseren? Dan heb je 3.400 NIEUWE leads per maand nodig om dat te realiseren.

Om dit te berekenen heb ik een excel sheet gemaakt. Dan zie je precies wat de prijs wel moet zijn en of je er nog producten bij moet maken….

×
Je bent bijna klaar...
Je bent bijna klaar...
Geef nog even aan...
waar ik het excel sheet naartoe mag sturen

Yvonne Ruckert

Duivekervel 77, Oldenzaal, 7577 CL

Tel.nr: 06-16454591

E-mail: info@yvonneruckert.nl

KvK-nr: 56327668

Disclaimer

De resultaten die je kunt behalen met het implementeren van de technieken en strategieën die Yvonne Ruckert aanbiedt, zijn afhankelijk van een aantal factoren, die per online onderneming verschillen. Yvonne Ruckert is niet verantwoordelijk voor het succes of het gebrek eraan van iedere individuele online ondernemer die de aangeboden technieken en strategieën toepast. Resultaten kunnen per persoon/onderneming verschillen.

Copyright 2021 | Yvonne Ruckert