Dank je wel voor het inplannen van de afspraak

Ik spreek je graag op de afgesproken datum en tijd.

Je krijgt van mij nog een mail ter bevestiging en een herinnering op de dag zelf.

Schrijf de vragen op die je aan me hebt, zodat we zo efficiënt mogelijk met de tijd om kunnen gaan en ik je zoveel mogelijk kan helpen in de 30-45 minuten.

Yvonne

Yvonne Ruckert

Het was heel prettig om met Yvonne samen te werken.
Ze is kundig, to-the-point, helder in haar communicatie en heeft een fijne positieve, frisse mindset. Een echte aanrader!

Yvonne heeft voor mij de overhuizing van autorespond naar Active Campaign verzorgd.
Toegewijd aan haar werk is ze aan de slag gegaan en heeft goed werk afgeleverd. Ik ben heel tevreden! Ik heb ervan genoten dat ze als een heuse ‘nerd’ zo dol is op al die technische aspecten waar ik juist helemaal niet goed in ben. Heerlijk:)

Elise Verheul

Vreugdevol Ouderschap

Wat voor mij core is in de samenwerking met Yvonne is haar ATTITUDE & EXPERTISE. Ik ken niemand die is zoals haar. Ze is ontzettend professioneel in vele aspecten. Ze is senior om mee samen te werken en een sparring partner die zaken heel concreet kan benoemen en aanpakken. Ik voel me door haar begrepen en gezien. Ze heeft me niet 1x maar wel 100x uit de nesten geholpen. Ze laat je niet in de steek, ze lost het op. Ze is ook de enige die ik ken die in zoveel technieken en methodes thuis is en als ze dat niet is dan zorgt haar gezonde nieuwsgierigheid en haar analytisch brein ervoor dat ze die nieuwe methode in no time beheerst. Ze is ook ontzettend prettig om in het team te hebben, enorm constructief, opbouwend en gefocust om voor jou de beste oplossing te vinden. Samenwerken met Yvonne is een no brainer and must have voor elke ondernemer die zijn bedrijf serieus neemt.

Els Van Laecke

Els Van Laecke Breakthrough Academy - Business coach

Yvonne Ruckert

Duivekervel 77, Oldenzaal, 7577 CL

Tel.nr: 06-16454591

E-mail: info@yvonneruckert.nl

KvK-nr: 56327668

Disclaimer

De resultaten die je kunt behalen met het implementeren van de technieken en strategieën die Yvonne Ruckert aanbiedt, zijn afhankelijk van een aantal factoren, die per online onderneming verschillen. Yvonne Ruckert is niet verantwoordelijk voor het succes of het gebrek eraan van iedere individuele online ondernemer die de aangeboden technieken en strategieën toepast. Resultaten kunnen per persoon/onderneming verschillen.

Copyright 2021 | Yvonne Ruckert